Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului Survey Topo Solutions (survey-solutions.ro).

Site-ul Survey Topo Solutions (survey-solutions.ro) este operat de societatea Survey Topo Solutions SRL, cu sediul în Cluj Napoca, Strada Teo Peter, Nr.11A, Ap.2, înscrisă în Registrul Comerțului cu numarul J12/5297/2018, Cod Unic de înregistrare RO31231820. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta. 


Administratorul site-ului Survey Topo Solutions (survey-solutions.ro) își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Prețul derizoriu și prețul zero


Confirmarea de înregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creează obligații contractuale și nu este o confirmare a faptului că produsele sunt pe stoc.
Comanda plasata on-line de catre Cumpărător, va fi considerată validă numai după confirmarea acesteia de către Vânzător și va fi urmată de o Proformă.
Validarea comenzii de către Vânzător se va face prin mesaj scris (e-mail) către Cumpărător prin trimiterea unei Proforme.
Validarea comenzii de către Vânzător se face doar dacă:
1. Datele de Cumpărător sunt complete și corecte;
2. Produsele din comanda Cumpărătorului sunt disponibile;
3. Nu există erori în sistem care ar putea genera prețuri greșite (ex.: valoare a prețului zero/Lei )
Acest moment marchează încheierea contractului de Vânzare -Cumpărare.


Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteti de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și Survey Topo Solutions (survey-solutions.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului său, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului.

Administratorul Survey Topo Solutions (survey-solutions.ro) face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producator fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul În care securitatea contului pe care îl detineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. Survey Topo Solutions (survey-solutions.ro) nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Survey Topo Solutions (survey-solutions.ro), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și conditiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii Survey Topo Solutions (survey-solutions.ro) sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.